Tuesday, June 30, 2009

مربوط به دوشنبه شب


نقل از سایت موسوی روی (توویتر)ه
mousavi1388
.




Allahu akbar was heard
..
louder than all the previous
..
night
..
بانگ الله اکبر بلند تر از هر شبی شنیده شد
.
خدا بزرگترین است، خدا و نه هیچ کس دیگر


Wednesday, June 24, 2009

تشدید نا آرامی ها در تهران روز چهار شنبه

نقل از صدای آمریکا
24/06/2009

پلیس ضد شورش به تظاهر کنندگان در برابر مجلس حمله کرد



شاهدان در تهران می گویند پلیس ضد شورش با باتوم و سپر صدها نفر را که سعی داشتند برای اعتراض دوباره در نزدیکی ساختمان مجلس شورای اسلامی جمع شوند، متفرق کرده است.

ساکنان تهران می گویند دولت بویژه در پی خشونت های روز شنبه بین نیروهای امنیتی و معترضین که دست کم ۱۹کشته برجا گذاشت، حضور سنگین پلیس را در خیابان ها حفظ کرده است.

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی هشدار داده است که برای درهم شکستن تظاهرات از زور استفاده خواهد کرد. مردم از وب سایت ها و شبکه های اینترنتی اشتراکی برای دعوت عموم به شرکت در اجتماعات استفاده کرده اند.

آیت الله خامنه ای روز چهارشنبه بار دیگر گفت کشور تسلیم فشار نخواهد شد.

در برابر سرکوب خشونت آمیز، شاهدان می گویند بسیاری از معترضین به پشت بام ها رفته اند و فریاد " الله اکبر" سرمی دهند؛ تاکتیکی که در جریان انقلاب اسلامی در ۳۰سال پیش بکار برده می شد
.

Sunday, June 21, 2009

ادامه تظاهرات در ایران

گزارشات مربوط به ادامه تظاهرات

شاهدان عینی در تهران می گویند پلیس ایران برای متفرق کردن تظاهرکنندگان از باتون، گاز اشک آور، دستگاه های آبفشان و تیراندازی استفاده کرده است.

یک خبرنگار بی بی سی گفت که در خلال درگیری میان تظاهرکنندگان و ماموران دولتی، مردی را که تیر خورده بود دیده است و شاهد تعدادی زخمی نیز بوده است.

میرحسین موسوی، نامزد معترض انتخابات ریاست جمهوری ایران امروز در جمع هواداران خود حاضر شد و از آنها خواست تا در صورتی که توسط مقام های دولتی بازداشت شد، دست به اعتصاب سراسری بزنند.

آقای موسوی همزمان در بیانیه ای خطاب به مردم گفته "همواره در کنار شما خواهم ماند."

آقای موسوی در این بیانیه تاکید دارد که "هرگز اجازه نخواهم داد بر اثر عمل من جان کسی در معرض خطر قرار گیرد و در عین حال بر اعتقاد راسخ خویش مبنی بر باطل بودن انتخاباتی که گذشت و استیفای حقوق مردم پای می فشارم."

این واکنشی مستقیم به رهبر جمهوری اسلامی بود که یک روز پیشتر گفت مسئولیت هرگونه اعتراضی متوجه نامزدهایی است که نتیجه انتخابات را قبول ندارند.

آقای موسوی از مردم خواسته که حرکات اجتماعی خود را بر اساس آزادی های مصرح در قانون اساسی و اصل امتناع از خشونت پیگیری کنند.

شاهدان عینی می گویند آقای موسوی در سخنان خود در خیابان جیحون تهران در نزدیکی خیابان آزادی که شاهد درگیری هزاران معترض با نیروهای دولتی بود گفته است که "آماده شهادت است" و به راهش ادامه خواهد داد.

درگیری های روز شنبه عمدتا زمانی آغاز شد که گروه های زیادی از مردم برای شرکت در تظاهرات به سوی میدان های انقلاب و آزادی سرازیر شدند اما به سد نیروهای امنیتی برخوردند.

از هفته گذشته و به دنبال اعلام نتایج انتخابات، شهرهای مختلفی در ایران شاهد اعتراضاتی بوده است. در برخی شهرهای ایران میان هواداران نامزدهای معترض با نیروهای امنیتی درگیری روی داد. بر اثر این درگیری ها تعدادی کشته و چندین نفر زخمی شده اند.

آیت الله علی خامنه ای رهبر ایران روز جمعه در سخنرانی شدیدالحنی به مردم هشدار داده بود از تظاهرات خیابانی خودداری کنند.

در اعتراضات روز شنبه در تهران، پلیس برای متفرق کردن معترضان از گاز اشک آور، باتون و ماشین های آب پاش استفاده کرد و گزارش های تائید نشده، حاکی از آن است که این درگیری ها کشته و زخمی بر جای گذاشته است.

شاهدان عینی گفته اند که صدای تیراندازی در تهران شنیده شده است. معترضان علیرغم ممنوعیت تجمعات امروز در خیابان ها ظاهر شدند و با پلیس درگیر شدند.

هزاران نیروی امنیتی که شامل تعداد زیادی نیروی بسیجی بوده است میدان انقلاب و حوالی دانشگاه تهران را به محاصره خود در آورده بودند. خبرنگاران می گویند مقام دولتی نسبت به روزهای پیش با شدت عمل بیشتری وارد عمل شده اند.

طبق گزارش ها معترضان از دست پلیس به کوچه و خیابان های اطراف محل تجمع گریختند و ضمن دادن شعارهایی علیه مقام های دولتی به طرف نیروهای امنیتی سنگ پرتاب کردند. آنها همچنین در خیایان ها آتش روشن کردند.

یک شاهد عینی به بی بی سی گفت در برخی از کوچه های منتهی به خیابان آزادی پلیس ضدشورش راه مردم را بسته بود اما در حداقل یک مورد فشار جمعیت چنان زیاد شد که پلیس اجازه عبور داد.

آسوشیتدپرس گزارش می دهد که علیرغم تلاش های پلیس و بسیج، یک بار حدود سه هزار نفر از تظاهرکنندگان موفق به تجمع در میدان انقلاب شدند و شعار "مرگ بر دیکتاتور" و "مرگ بر دیکتاتوری" سر دادند.

یک شاهد عینی به رویتر گفت که تظاهرکنندگان یک ساختمان مورد استفاده هواداران محمود احمدی نژاد در جنوب تهران را به آتش کشیدند.

شاهد دیگری که در تظاهرات شرکت کرده بود در گفتگو با خبرگزاری فرانسه گفت: "روی خیابان خون زیادی ریخته شده بود. فکر می کنم بتوانیم به جرات بگوییم که خیلی ها مرده اند یا امشب خواهند مرد. ما کسانی را دیدیم که شدیدا زخمی شده بودند."

شبکه های خبری خارجی از دادن گزارش عینی از تجمعات "غیرقانونی" منع شده اند بنابراین تایید این مشاهدات از سوی موسسات خبری ممکن نیست.

گزارش می شود که با فرارسیدن شب معترضان همچون شب های گذشته در اعتراض به نتایج انتخابات از پشت بام ها "الله اکبر" و "یا حسین، میرحسین" سر داده اند.

بیانیه جدید موسوی
آقای موسوی در بیانیه ای که همزمان با درگیری ها منتشر کرده، این پرسش را مطرح می کند که مردم می پرسند"چه باید کرد و به چه سو باید رفت".

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری، می گوید که آنچه را به آن باور دارد با مردم درمیان گذاشته است.

آقای موسوی با شرحی از پیروزی انقلاب ایران در سی سال پیش در باره دلایل خود برای ورود به عرصه انتخابات می نویسد: "آمده بودم تا بگویم گریز از قانون به استبداد می انجامد، تا به یاد آورم که اعتنا به کرامت انسانها پایه های نظام را تضعیف نمی کند بلکه استحکام می بخشد."

آقای موسوی با اشاره به انتقادهایی که به حامیان وی وارد شده می گوید: "چقدر بی انصافند کسانی که منافع کوچکشان آنها را وا می دارد تا این معجزه انقلاب اسلامی را ساخته و پرداخته بیگانگان و انقلاب مخملین بنامند."

"چقدر بی انصافند کسانی که منافع کوچکشان آنها را وا می دارد تا این معجزه انقلاب اسلامی را ساخته و پرداخته بیگانگان و انقلاب مخملین بنامند."

میرحسین موسوی
در این بیانیه با اشاره به اعتراض های گسترده نسبت به نتیجه انتخابات و نادیده گرفته شدن اعتراض ها آمده که اگر برای موج نارضایی های گسترده اجتماعی از بحران مدیریتی کشور، از طریق صیانت از آرای آنها پاسخ داده نشود و یا آنها نتوانند برای دفاع از حقوق شان به نحوی مدنی و آرام واکنش نشان دهند، مسیرهای خطرناکی در پیش خواهد بود.

آقای موسوی میزان تقلب و جابه جایی آرا را عظیم دانسته که به عقیده وی "آتش به خرمن اعتماد مردم زده است."

آقای موسوی امروز شنبه از سوی شورای نگهبان به جلسه این شورا دعوت شده بود اما از حضور در این شورا امتناع کرد. او در این بیانیه می نویسد: "از ما خواسته می شود که در این شرایط شکایت خود را از طریق شورای نگهبان پیگیری کنیم، حال آنکه این شورا در عملکرد خود چه قبل، چه حین و چه بعد از انتخابات عدم بی طرفی خود را به اثبات رسانده است."

ما در این راه با بسیجی رو به رو نیستیم، بسیجی برادر ماست. ما در این راه با سپاهی رو به رو نیستیم، سپاهی حافظ انقلاب و نظام ماست. ما با ارتش رو به رو نیستیم، ارتش حافظ مرزهای ماست و .... ما با کجروی های و دروغ گویی ها روبه رو هستیم و در پی اصلاح آن هستیم

میرحسین موسوی
این نامزد انتخابات همچنان بر این نظر است که باید این انتخابات باطل شود و انتخابات دیگری برگزار شود نه آنکه "با طرح احتمال خونریزی، مردم از هر گونه راهپیمایی و تظاهرات بازداشته شوند یا شورای امنیت کشور به جای پاسخگویی به سئوالات مشروع در خصوص نقش لباس شخصی ها در حمله به افراد و اموال عمومی و ایجاد التهاب در حرکت های مردمی، به فرافکنی بپردازد و مسئولیت فجایع به وجود آمده را بر عهده دیگران بگذارد."

به گفته آقای موسوی، "ما در این راه با بسیجی رو به رو نیستیم، بسیجی برادر ماست. ما در این راه با سپاهی رو به رو نیستیم، سپاهی حافظ انقلاب و نظام ماست. ما با ارتش رو به رو نیستیم، ارتش حافظ مرزهای ماست و .... ما با کجروی های و دروغ گویی ها روبه رو هستیم و در پی اصلاح آن هستیم."

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری به مقامات دولتی توصیه کرده برای برقراری آرامش امکان تجمع مسالمت آمیز را بر اساس قانون اساسی فراهم کنند، زیرا با ایجاد فضایی آزاد در رسانه ها دیگر " احتیاجی به حضور نیروهای نظامی و انتظامی در خیابانها نخواهد بود."

شورای نگهبان که مسئول نظارت بر انتخابات است روز شنبه گفت که آماده است به طور تصادفی 10 درصد صندوق های رای را بازشماری کند. این شورا ابطال انتخابات با بازشماری کل آرا را رد کرده است
.

Friday, June 19, 2009

تظاهرات روز پنجشنبه

نقل از : بی ،بی،سی
.
گزارش یک شاهد عینی از تظاهرات پنجشنبه-----------------------
.

به گفته شاهدان عینی در تظاهرات پنجشنبه بخش بزرگی از شهر مملو از جمعیت شده بود

مشاهدات یک شاهد عینی که در تظاهرات روز پنجشنبه معترضان به نتایج انتخابات شرکت کرده بود را در زیر می خوانید. این چهارمین روز پیاپی از تجمع بزرگ و گاه میلیونی معترضان به اعلام پیروزی محمود احمدی نژاد به عنوان رئیس جمهوری ایران بود.

جمعیت از دیروز هم که مردم از میدان هفت تیر تا میدان انقلاب را پر کرده بودند زیادتر بود.

وقتی پشت سفارت انگلیس پیاده شدیم که پیاده به سمت توپخانه برویم چون دیگر ماشین نمی توانست برود، جمعیت به سمت توپخانه (حالا میدان امام خمینی) در حرکت بود.

سر چهار راه استانبول که رسیدیم تعداد زیادی جیپ ارتشی دیدیم که کماندوها را به سمت بهارستان می برد. در هر جیپ شش نفر که به شدت مسلح بودن نشسته بودند. ولی بعدا در طول تظاهرات دیگر دیده نشدند.

وقتی میدان توپخانه از جمعیت پر شد، خیابان فردوسی هم بند آمد. در واقع جمعیت تمام خیابان فردوسی را پر کرده بود. در اول کار جمعیت کمی حیران بود که چه باید بکند. چون برنامه راه پیمایی نداشتند و قرار بود که در همان توپخانه بنشینند و تظاهرات نشسته بکنند ولی واقعا موج جمعیت اجازه چنین کاری را نمی داد.

ناگزیر به سمت میدان فردوسی و بعد انقلاب حرکت کردند. هیچ کس نمی توانست ببیند جمعیت از کجا تا کجا است. وقتی به خیابان انقلاب رسیدیم یعنی سر پل حافظ، در بلندی پل دیدیم که جمعیت از یک طرف به میدان انقلاب رسیده و از طرف دیگر همچنان از خیابان فردوسی سرازیر است. در واقع به نظر می رسید یک سر جمعیت میدان توپخانه بود و سر دیگر میدان انقلاب.

جمعیت در سکوت حرکت می کرد و هیچ شعاری نمی داد. در عوض سکوت خود را در پلاکاردها و دست نوشته هایی که در دست داشتند فریاد می کرد. در بعضی پلاکاردها آمده بود «ما آشوبگر نیستیم»، «سرنوشت صدام را فراموش مکن»، « کلاغ پر، جمهوری پرپر» و شعارهایی از این دست روی دست مردم بود.

یکی عکس کشتگان این روزها را سر دست گرفته بود، دیگری دست نوشته ای روی دست بلند کرده بود که بر آن نوشته بود «برادر شهیدم رأی تو پس می گیرم». بر سر دست یکی کاغذی دیده می شد که جواب محمود احمدی نژاد را می داد که معترضان روزهای نخست پس از اعلام نتایج را گرد و غبار و خس و خاشاک خوانده بود: «خار و خاشاک میلیونی »، دیگری نوشته بود « خس و خاشاک تویی، پست تر از خاک تویی/ شور منم / نور منم / عاشق رنجور منم / زور تویی / کور تویی / هاله بی نور تویی / دلیر بی باک منم / مالک این خاک منم ».

مردمی که در سکوت و در کمال آرامش به تظاهرات دست زده و رفتار گاندی وار در پیش گرفته اند از حرف های گاندی هم غافل نمانده بودند. بر سر دست یکی این سخن گاندی خوانده می شد که: « اول نادیده ات می گیرند، بعد مسخره ات می کنند، آن وقت با تو می جنگند، ولی در نهایت پیروزی با تست».

حرف های طنز آلود نیز کم نبود. مثلا این شعار که « الو الو 110 / رای منو دزدیدن »، یا مادری بچه شیرخواره اش را بغل کرده بود و بر سینه بچه این شعار را نوشته بود: « ما اوباشیم ... ! » ولی تقاضاهای اصلی بر روی پلاکاردهای دیگری دیده می شد. مانند اینکه « خواست ما ابطال انتخابات 22 خرداد » یا « باز شماری بازی است/ ابطال انتخابات ».

جالب اینکه با وجود اینکه جمعیت سازمان و رهبری نداشت و ندارد، اما راهبری در حین حرکت شکل می گرفت. چنانکه قبلا گفته بودند فردا در نماز جمعه با روبان سبز حاضر شوید اما در طول حرکت جوانها به مردم گفتند که فردا برنامه ای نداریم، شنبه ساعت 4 میدان انقلاب. در اواخر تظاهرات نیز دست نوشته هایی بر سر دست جوانها ظاهر شد که می گفت «فردا برنامه ای نداریم شنبه ساعت 4 میدان انقلاب».

به نظر می آمد که معترضان قصد ندارند کوتاه بیایند. یکی از دست نوشته ها اعلام می کرد: « حتی یک روز نیز حضور سبز متوقف نخواهد شد ».

اگرچه غالب مردمی که در این تظاهرات میلیونی ظاهر شده بودند جوان بودند اما در واقع زن و مرد و جوان و پیر نداشت. بسیاری از زنان با بچه های یکی دو ساله خود که در بغلشان بود، در تظاهرات ظاهر شده بودند. بچه های بزرگتر را سوار کالسکه کرده بودند و با خود می بردند. باز بچه های اندکی بزرگتر یعنی چهار پنج ساله در میان جمعیت بودند که هرگاه خسته می شدند بر شانه پدران و مادران خود قرار می گرفتند.

در تمام راه پلیس و آمبولانس کنار خیابان حضور داشت اما پلیس به هیچ وجه با مردم کاری نداشت و به روی مردم لبخند می زد. در پایان کار، یک جا خانمی به پلیسی گفت لااقل مردم را برسانید. پلیس گفت با چی ماشین ما که فقط چهار4 نفر جا دارد شما ماشاء الله میلونها هستید.

Thursday, June 18, 2009

پنجمین روز اعتراضات به نتیجه انتخابات در تهران

پنجمین روز اعتراضات به نتیجه انتخابات در تهران


گفته می شود ده ها هزار نفر در راهپیمایی چهارشنبه مخالفان شرکت داشتند
*
گزارش های اولیه از راهپیمایی روز چهارشنبه در میدان هفت تیر و خیابان های اطراف آن در تهران حاکی است که ده ها هزار تن در اعتراض به نتایج انتخابات به خیابان های پایتخت ایران آمده اند.

بر اساس این گزارش ها، جمعیت در فاصله میان میدان ولی عصر و میدان هفت تیر و خیابان های اطراف با پلاکارد حضور یافته اند اما کمتر شعار می دهند.

هنوز گزارشی از برخورد احتمالی با این تظاهرات منتشر نشده است.

در این حال میرحسین موسوی، یکی از نامزدهای جناح اصلاح طلب در انتخابات اخیر که به نتایج اعلام شده توسط وزارت کشور معترض است، در نامه ای به شورای عالی امنیت ملی نسبت به حمله لباس شخصی ها به معترضان در روزهای اخیر اعتراض کرده است.

آقای موسوی در نامه خود نوشته است: "طی ایام اخیر به کرات مشاهده می شود که همردیف با قوای انتظامی، افرادی بدون لباس فرم، بدون نشان مشخص و بدون جایگاه قانونی معین با سلاح سرد (از قبیل شلنگ، چماق، زنجیر، میله آهنی و...) و گاهی سلاح گرم در سطح شهر ظاهر می شوند و قبل از نیروی انتظامی به صفوف تظاهرکنندگان حمله می کنند".

او نوشته است که این گروه علاوه بر "تحریک اجتماعات" به تخریب اموال و وسایل نقلیه مردم می پردازند.

بر اساس مفاد نامه آقای موسوی، حضور این افراد با لباس شخصی نشان می دهد که "نیروی انتظامی از مغایرت اعمال خود با شأن و وظیفه قانونی اش" اطلاع دارد و حاضر نیست مسئولیت این اعمال را بپذیرد.

آقای موسوی از شورای عالی امنیت ملی خواسته است برای کمک به حفظ آرامش، از مداخله افراد لباس شخصی جلوگیری کند.

در این حال مجمع روحانیون مبارز از فرمانداری تهران خواسته است مجوزی برای راهپیمایی معترضان در روز شنبه ۳۰ خرداد صادر کند.

بر اساس گزارش سایت رسمی مجمع روحانیون مبارز، نمایندگان ستاد آقای موسوی هم در سراسر کشور در خواست های مشابهی به استانداری ها و فرمانداری ها خواهند داد.

مهدی کروبی هم با صدور اطلاعیه ای از مردم تهران دعوت کرده است صبح جمعه ۲۹ خرداد با لباس سیاه "به نشانه سوگواری برای شهدای راه جمهوریت نظام اسلامی ایران" در مسیر میدان هفت تیر تا نمازجمعه تهران حاضر شوند.

نماز جمعه این هفته تهران را آیت الله علی خامنه ای، رهبر جمهوری اسلامی ایران اقامه خواهد کرد.

پیش تر میرحسین موسوی هم با انتشار بیانیه ای از مردم خواسته بود ظهر روز پنجشنبه ۲۸ خرداد "به هر صورت ممکن، اعم از اجتماع در مساجد و تکایا با استفاده از نمادهای سوگواری" با بازماندگان کشته شدگان حوادث اخیر همدردی کنند.

او گفته است خود نیز در این مراسم شرکت خواهد کرد
.

Wednesday, June 17, 2009

آیت الله منتظری: مشروعیت نظام در خطر است


..آیت الله منتظری: ه
..
مشروعیت نظام در خطر است
*
آیت الله حسینعلی منتظری با انتقاد از عملکرد مسئولان جمهوری اسلامی نسبت به بی اعتماد شدن مردم نسبت به حاکمیت هشدار داد.

آقای منتظری روز سه شنبه ۲۶ خرداد (۱۶ ژوئن) با انتشار اطلاعیه ای اعلام کرد که نتایج اعلام شده انتخابات ریاست جمهوری ایران را "هیچ عقل سلیمی نمی پذیرد و بر اساس شواهد موثق، تغییرات عمده ای در آرای مردم داده شده است".

در این اطلاعیه با اشاره به اعتراضات صورت گرفته به نتایج اعلام شده انتخابات آمده است: "در چنین شرایطی انتظار آن است که حاکمیت، پاسخی مقبول و معقول بدهد و با روش های صحیح، بدبینی و شک و شبهه مردم را بر طرف نماید که در غیر این صورت موجب بی اعتمادی بیش از پیش مردم به حاکمیت شده و مشروعیت نظام و منتخب آن زیر سئوال رفته و اعتبار آن مخدوش خواهد شد".

آقای منتظری از برخوردهای صورت گرفته با معترضان انتقاد کرده و نوشته است: "به جان فرزندان این مردم و این مملکت افتاده و با شدت و خشونت کامل با زنان و مردان بی دفاع و دانشجویان عزیز برخورد کرده و آنها را سرکوب و مضروب و دستگیر نمودند و اینک به دنبال تسویه حساب های سیاسی با فعالان و اندیشمندان و روشنفکران بر آمده و عده کثیری را که بعضا از مسئولین بلندمرتبه نظام جمهوری اسلامی بوده اند بی جهت دستگیر و بازداشت می کنند".

آقای منتظری شرط حاکمیت را جذب "همه اقشار، حتی مخالفین فکری و سلیقه ای" و سهیم کردن آنها در حاکمیت دانسته است.

او به "مردم، به ویژه جوانان" توصیه کرده است که خواسته های خود را "با صبر و متانت" دنبال کنند و با پرهیز از خشونت اجازه ندهند که "خواسته قانونی شان مخدوش" شود.

آقای منتظری نوشته است که خشونت می تواند بهانه ایجاد "فضای رعب آور و امنیتی کردن کشور" را بدهد.

او از مأموران انتظامی و نظامی خواسته است که جوانان معترض را فرزندان خود بدانند و از برخوردهای "خشن و غیرانسانی" خودداری کنند

Monday, June 15, 2009

سخنرانی موسوی روز دوشنبه از روی سقف یک اتومبیل

..موسوی: امیدوار به شورای نگهبان نیستم



میرحسین موسوی روی سقف یک اتومبیل سخنرانی کرد
..
..
بر اساس تازه ترین گزارش ها شمار معترضان حاضر در تجمع اعتراضی در مسیر بین میدان انقلاب و میدان آزادی تهران به صدها هزار نفر رسیده است.

این تجمع با حضور میرحسین موسوی، مهدی کروبی، محمد خاتمی، محمدرضا خاتمی و غلامحسین کرباسچی برگزار شد که هدف حضور این افراد در تجمع، دعوت مردم به آرامش اعلام شده است.

با این حال میرحسین موسوی که برای اولین بار از روز انتخابات در میان جمع حاضر می شد، از روی سقف یک اتومبیل برای حاضران در تجمع سخنرانی کرد و برای شرکت در انتخابات مجدد ابراز آمادگی کرد.

آقای موسوی در این تجمع گفت: "راه حل بنده، ابطال این انتخابات مخدوش است و این کمترین هزینه را برای ملت ما خواهد داشت. وگرنه از اعتماد ملت به دولت و نظام هیچ چیزی باقی نخواهد ماند."

این نخست وزیر پیشین ایران با ادای احترام "به کسانی که سایر کاندیداها را انتخاب کرده اند" اعلام کرد: "مردم ما بر سر این حق خود ایستاده‌اند و من هم آماده ام همه گونه هزینه‌ای را برای تحقق آرمان‌های شما ملت عزیز بپردازم."

آقای موسوی رای مردم را "مهمتر از موسوی یا هرکس دیگر" خواند و گفت: "ان شاء الله حقمان را پس خواهیم گرفت."

اما وبسایت آقای موسوی گزارش داد که او در تظاهرات دوشنبه به مردم گفته است که به قضاوت شورای نگهبان خوشبین نیست.

وی گفت: "من نامه ای به شورای نگهبان نوشته ام و موارد تخلف را شرح داده ام، گر چه امیدوار به شورای نگهبان نیستم. تعداد زیادی از اعضای شورای نگهبان در طول انتخابات بی طرفی خود را نگه نداشتند و از کاندیدای دولتی حمایت کردند."

محمدرضا خاتمی برادر رئیس جمهور پیشین ایران نیز در جمع معترضان به نقل از محمد خاتمی خواستار ابطال نتایج انتخابات و برگزاری انتخاباتی تازه شد.

او که پس از اعلام نتایج انتخابات به مدت کوتاهی از سوی نیروهای امنیتی دستگیر شد، در تجمع معترضان دولت را به تقلب و دستکاری آراء مردم متهم کرد و گفت: "ما تا زمان ابطال نتایج و برگزاری انتخاباتی تازه به حرکت خود ادامه خواهیم داد."

محمد خاتمی نیز با صدور بیانیه ای که پیش از تجمع تهران منتشر شد، از تظاهرکنندگان خواست آرامش خود را حفظ کنند.

بسیاری از طرفداران میرحسین موسوی با لباس های سبز رنگ یا با داشتن عناصری سبز رنگ در پوشش در تجمع حاضر شده اند و شعارهایی مانند "الله اکبر" و "موسوی، موسوی، رای مرا پس بگیر" را سر دادند.

این گردهم آیی در شرایطی برگزار می شود که وزارت کشور ایران حاضر به صدور مجوز قانونی برای برگزاری تجمع نشد و محمود عباس زاده مشکینی یکی از مدیران این وزارتخانه در روز دوشنبه 25 خرداد (15 ژوئن) اعلام کرد میرحسین موسوی را مسئول هر گونه تبعات این گردهم آیی دانست.

تا پیش از انتشار خبر تیراندازی به سمت تظاهرکنندگان، گزارشی مبنی بر بروز خشونت بین ماموران نیروی امنیتی و تظاهرکنندگان منتشر نشد و تظاهرات بدون تنش انجام شد.

آقای موسوی شکایتی رسمی را نیز تسلیم شورای نگهبان کرده است که قرار است با دستور آیت الله خامنه ای، رهبر جمهوری اسلامی ایران به آن "به دقت" رسیدگی شود
.

..حمله خشونت بار به کوی دانشگاه تهران و دانشگاه اصفهان

..حمله خشونت بار نیروهای امنیتی به کوی دانشگاه تهران و دانشگاه اصفهان

پلیس ضدشورش نقش عمده ای در خاموش کردن تظاهرات داشته است
گزارش ها از ایران حاکیست که نیروهای امنیتی دولت ایران بامداد دوشنبه در پی تجمع اعتراض آمیز دانشجویان در خوابگاه دانشگاه تهران واقع در خیابان کارگر شمالی به آنجا یورش برده اند که به گفته شاهدان عینی در اثر تیراندازی نیروها تعدادی دانشجو زخمی و تعدادی نیز دستگیر شده اند.

همزمان در اصفهان نیز نیروهای دولتی به محوطه دانشگاه صنعتی اصفهان یورش برده اند که طی آن نیز دانشجویان هدف ضرب و شتم قرار گرفته اند و دانشگاه تحت محاصره قرار گرفته است.


یک شاهد عینی که نخواست نامش فاش شود در گفتگو با بی بی سی فارسی گفت که حدود ساعت سه صبح گروهی از دانشجویان کنار در کوی دانشگاه، خوابگاه دانشجویان دانشگاه تهران، تجمع کرده بودند و شعار می دادند که نیروهای گارد ویژه و انصار حزب الله وارد محوطه کوی و سپس تعداد زیادی از ساختمان ها شدند.

به گفته وی این نیروها ابتدا گاز اشک آور شلیک کردند و با استفاده از اسلحه وینچستر - یک نوع اسلح شکاری که ساچمه پرت می کند - تعداد زیادی از دانشجویان را زخمی کردند.

این دانشجو گفت که این نیروها سپس با شکستن در اتاق ها به ضرب و شتم دانشجویان پرداختند که تعداد زیادی زخمی شدند و تعداد زیادی را نیز با خود بردند. به گفته او در حمله به اتاق ها، مقدار زیادی از وسایل شخصی دانشجویان همچون کامپیوترهای شخصی تخریب شد.

وی گفت این عملیات از ساعت سه و نیم تا پنج صبح دوشنبه ادامه داشت و کوی همچنان در محاصره نیروهای امنیتی است.

این شاهد عینی گفت از تعداد زخمی ها و بازداشتی ها خبر ندارد اما وضعیت کوی را به شدت غیرعادی توصیف کرد و گفت دانشجویان شدیدا احساس نا امنی می کنند.

پیشتر در طول روز یکشنبه خبرگزاری رویتر گزارش داده بود که پلیس به یک گروه دو هزار نفره از دانشجویان که در دانشگاه تهران تظاهرات می کردند یورش برده است.

همزمان گزارش می رسد که پس از اعتراض دانشجویان دانشگاه صنعتی اصفهان به نتایج اعلام شده در انتخابات طی آن برخی از نقاط دانشگاه از جمله تالارها و بانک ملی به آتش کشیده شد، نیروهای ضدشورش وارد دانشگاه شده اند و دانشجویان را هدف ضرب و شتم قرار داده اند.

براساس این گزارش ها برخی از دانشجویان دستگیر شده اند و دانشگاه تحت محاصره قرار گرفته است و از ورود افراد به دانشگاه جلوگیری می شود.

کوی دانشگاه تهران در دوره نخست ریاست جمهوری محمد خاتمی نیز در پی اعتراض دانشجویان به بسته شدن روزنامه "سلام" - که در مورد قتل های زنجیره ای روشنفکران و ناراضیان افشاگری کرده بود - هدف حمله نیروهای لباس شخصی قرار گرفت که یک کشته به جا گذاشت.

وزارت کشور ایران محمود احمدی نژاد، رئیس جمهور کنونی، را برنده انتخابات روز جمعه اعلام کرد و آیت الله علی خامنه ای رهبر جمهوری اسلامی نیز بلافاصله پس از اعلام این نتایج در روز شنبه بر آن مهر تایید زد، اما میرحسین موسوی و مهدی کروبی، دو نامزد دیگر انتخابات، نتیجه را ناشی از نقض مقررات می دانند و خواستار ابطال آن شده اند.

آقای احمدی نژاد، همچون چهار سال قبل که اولین بار رئیس جمهور شد، اتهام تقلب در رای گیری را رد کرده است.

وی یکشنبه بعد از ظهر در خیابان ولیعصر تهران برای جمع عظیمی از هوادارانش سخنرانی کرد.

یکشنبه شب گزارش شد که در بسیاری از محلات تهران بسیاری از مردم با رفتن روی بام ها شعار "مرگ بر دیکتاتور" سر داده اند.

میرحسین موسوی، نامزد اصلاح طلب دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ایران، گفته است که او روز دوشنبه ۲۵ خرداد ۱۳۸۸ ساعت ۴ بعدازظهر از میدان انقلاب تهران تا میدان آزادی راه پیمایی خواهد کرد و از هواداران خود خواسته است که به او ملحق شوند.

آقای موسوی که از شورای نگهبان خواسته است نتایج را باطل کند، پیشتر در این روز از هوداران خود خواست به گونه ای مسالمت آمیز، صدای اعتراض خود را به گوش دولت برسانند.

آقای احمدی نژاد در واکنش به انتقادها، انتخابات را سالم و دقیق توصیف کرده و اعتراضات را به خشم طرفداران تیم بازنده پس از بازی فوتبال تشبیه کرده است.

درگیری میان پلیس و مخالفان احمدی نژاد روز یکشنبه در تهران ادامه یافت و چندین بخش شهر توسط مقام ها مسدود شد تا از گسترش ناآرامی ها جلوگیری شود.

احمد رضا رادان معاون رئیس پلیس تهران به خبرگزاری رسمی ایرنا گفته است که بیش از 170 نفر از جمله "ده نفر از طراحان شورش ها" در تهران دستگیر شده اند
.

Sunday, June 14, 2009

ادامه تظاهرات مربوط به انتخابات در ایران در روز یکشنبه



.اعتراض غرب به سرکوب تظاهرکنندگان ایرانی

پلیس ضدشورش نقش عمده ای در خاموش کردن تظاهرات داشته است
مقام های بلندپایه چند کشور عمده غربی برای اولین بار مواضع صریحی در مورد انتخابات ایران و وقایع پس از انتخابات که با تظاهرات خودجوش بسیاری از هواداران میرحسین موسوی و برخورد شدید نیروهای ضدشورش با آنها همراه بود، اتخاذ کرده اند.

جو بایدن، معاون رئیس جمهوری آمریکا، روز یکشنبه اعتبار نتایج انتخابات ایران را زیر سوال برد و فرانسه و آلمان نیز سرکوب "بی رحمانه" و "خشن" مخالفان را محکوم کردند.

آقای بایدن در مصاحبه با تلویزیون ان بی سی آمریکا گفت: "سوالات خیلی زیادی درباره چگونگی برگزاری این انتخابات وجود دارد."

او افزود: "مسلما اینطور که آنها درحال سرکوب حق بیان، سرکوب اجتماعات، و شیوه برخورد با مردم هستند، تردیدهای کاملا جدی در مورد (صحت انتخابات) پیش می آورد."

وی از گفتن اینکه آیا آمریکا نتیجه انتخابات را خواهد پذیرفت یا نه خودداری کرد اما گفت که این کشور سیاست خود برای تعامل با ایران بر سر برنامه اتمی را پی خواهد گرفت.

روز یکشنبه در تهران محمود احمدی نژاد، رئیس جمهوری ایران، که وزارت کشور او را برنده رای گیری اعلام کرد، برای جمعیت بزرگی از طرفداران خود سخنرانی کرد اما در همین حال هواداران میرحسین موسوی برای دومین روز متوالی به اعتراضات خود ادامه دادند.

آقای موسوی که می گوید در آرا تقلب شده است، در این روز از هوداران خود خواست به گونه ای مسالمت آمیز، صدای اعتراض خود را به گوش دولت برسانند.

ضد و خوردها میان پلیس و مخالفان احمدی نژاد روز یکشنبه در تهران ادامه یافت و چندین بخش شهر توسط مقام ها مسدود شد تا از گسترش ناآرامی ها جلوگیری شود.

خبرگزاری رویتر گزارش داد که پلیس به یک گروه دو هزار نفره از دانشجویان که در دانشگاه تهران تظاهرات می کردند یورش برده است.

احمد رضا رادان معاون رئیس پلیس تهران به خبرگزاری رسمی ایرنا گفته است که بیش از 170 نفر از جمله "ده نفر از طراحان شورش ها" در تهران دستگیر شده اند.

اعتراض فرانسه، آلمان و هلند
برنار کوشنر وزیر خارجه فرانسه در پاریس گفت "ما خیلی نگرانیم چون این شروع یک دیالوگ" میان جناح های رقیب سیاسی در ایران بود.

وی گفت: "من متاسفم که به جای روی باز، واکنشی نشان داده شده تا حدودی بی رحمانه است. بی رحمی راه حل نیست و دنبال کردن مستمر فعالیت های نظامی - اشاره به برنامه اتمی ایران - هم راه حل نیست."

آنری گویانو مشاور ارشد نیکلا سارکوزی رئیس جمهوری فرانسه نیز حوادث ایران را خبر بدی توصیف کرد و گفت: "این واقعیت که ایران از شعارهای خشن دست بر نمی دارد، شورش ها، بازداشت ها، این که مردم تعقیب می شوند، به زندان می افتند، به آنها ظلم می شود، خبر خوبی برای هیچ کس نیست."

به گزارش خبرگزاری فرانسه اما او افزود: "آقای احمدی نژاد با همه زیاده روی هایش و عصبانیتش اینجاست، و این کمکی به کار کسانی که در جهان می خواهند ایران را مد نظر قرار دهند، به آن احترام بگذارند و با آن گفتگو کنند، نمی کند."

در برلین، وزیر خارجه آلمان سرکوب تظاهرکنندگان توسط پلیس ایران را "غیرقابل قبول" خواند و همچنین سوالاتی درباره مشروعیت رای گیری مطرح کرد.

فرانک والتر اشتاین مایر در بیانیه ای گفت: "اقدامات خشن نیروهای امنیتی علیه تظاهرکنندگان قابل قبول نیست، همچنین جلوگیری از تظاهرات صلح آمیز قابل پذیرش نیست."

وی افزود: "گزارش ها از نقض مقررات (رای گیری) مایه نگرانی است. من از مقام های تهران انتظار دارم این اتهامات را به دقت زیاد بررسی کنند و توضیحات جامعی ارائه دهند."

وزیر خارجه هلند نیز روز یکشنبه گفت: "مسلم به نظر می رسد که تدابیری برای نفوذ در صندوق ها مانند محدود کردن دسترسی به اینترنت و انسداد سیستم پیامک تلفنی اتخاذ شده است."

وی افزود: "گزارش های تقلب در جریان رای گیری و شمارش آرا مشروعیت انتخابات را تضعیف می کند."

همزمان گزارش می شود که رهبران افغانستان و عراق به آقای احمدی نژاد تبریک گفته اند.

برخورد با رسانه های خارجی
سه شبکه تلویزیونی جهانی گزارش می دهند که در پخش ناآرامی های پس از رای گیری از سوی دولت ایران به مانع برخورده اند.

بی بی سی گفت که پخش برنامه های تلویزیون فارسی در ایران با پارازیتی که دولت ایران می فرستد مختل شده است.

کانال "هلند 2" نیز که تلویزیون دولتی هلند است گفت که دو خبرنگار آن دستگیر شده و دستور خروج از ایران را گرفته اند. این شبکه گفت که خبرنگارانش هنگام فیلمبرداری برابر ستاد آقای موسوی دستگیر شدند و پلیس فیلم ها و مجوز کاری آنها را ضبط کرد.

و شبکه "العربیه" نیز یکشنبه گفت که مقام های جمهوری اسلامی ایران دفاتر آن را در تهران برای یک هفته بسته اند.

همزمان در حداقل سه کشور اروپایی تظاهراتی مقابل سفارت ایران برگزار شده است.

روز یکشنبه گروهی از ایرانیان در مقابل سفارت ایران در بریتانیا علیه نتایج انتخابات روز جمعه تظاهرات کردند.

یک سخنگوی پلیس لندن به خبرگزاری فرانسه گفت که شمار تظاهرکنندگان حدود 200 نفر بوده است و افزود که این تجمع مسالمت آمیز بوده است و کسی در آن دستگیر نشده است.

آنها نیز همان شعاری را می دادند که این روزها ورد زبان بسیاری از هواداران میرحسین موسوی است: "رای من کجاست؟"

گروهی نیز در برابر سفارت ایران در لاهه دست به اعتراض زدند که پلیس شمار آنها را نیز حدود 200 تن تخمین زد.

تظاهرات مشابهی نیز در برابر سفارت ایران در شهر برلین آلمان برگزار شد
.

عکس هائی از نا آرامی های روز شنبه در تهران، بعد از اعلام نتیجه انتحابات



Saturday, June 13, 2009

توجه ، توجه



یک خبر در گوشی !!!!!!!!! ه

**

گویا غیبت طولانی ! سر دبیر مجموعه پیام آشنا بالاخره دارد به پایان می رسد/ رسیده! بطوری که بعد از

مدت ها ، همین امروز یا فردا شروع کارشان را شاهد خواهیم بود

کلاغه خبر چین