Friday, November 26, 2010
ملکه بریتانیا در مسجد ابوظبی
Wednesday, August 04, 2010
تغییر موضع تهران در پرونده سنگسار!ا
نیویورک تایمز زیرعنوان «ایران در حال تغییر جرم زن محکوم به زنا به قتل است» می نویسد به نظر می رسد ایران به انتقادهای بین المللی از نحوه رسیدگی به پرونده زنی که به مجازات مرگ از طریق سنگسار محکوم شده است با مطرح ساختن این نظر که وی نه تنها برای زنا بلکه در ارتکاب قتل نیز مقصر و گناهکار است واکنش نشان می دهد.
سخنگوی وزارت امورخارجه ایران روز سه شنبه در نخستین پاسخ رسمی به پیشنهاد این هفته رئیس جمهوری برزیل در مورد اعطای پناهندگی به سکینه آشتیانی، زن ایرانی ۴۳ ساله، گفت رئیس جمهوری برزیل کاملا از جریان پرونده مطلع نیست و آگاهی از جزئیات موارد محکومیت، مسئله را برای او روشن خواهد کرد.
پیش از این اظهار نظر، سایت محافظه کار جهان نیوز، بدون ذکر منبع، خبر داده بود خانم آشتیانی در قتل شوهر خود مجرم شناخته شده است اما قضات به این جهت که جزئیات قتل بسیار مشمئز کننده بود وسائل ارتباط جمعی را با خبر نکردند.
رئیس جمهوری برزیل پیشتر درخواست فعالان حقوق بشر در مورد استفاده از مناسبات دوستانه خود با محمود احمدی نژاد، رئیس جمهوری، را برای اعمال نفوذ در پرونده رد کرده بود، اما به نظرمی رسد در جریان یکی از مبارزات انتخاباتی در حمایت از زنی که پیشتر رئیس امور اجرائی ریاست جمهوری بود، و او وی را به عنوان جانشین خود در انتخابات آتی ریاست جمهوری برگزیده است، تغییر جهت داد.
لس آنجلس تایمز زیر عنوان «آژانس سازمان ملل متحد در امور آوارگان می گوید وکیلی که از زن ایرانی درگیر در پرونده سنگسار دفاع کرد در ترکیه است» می نویسد سخنگوی این آژانس روز چهارشنبه گفت فرصت استفاده از گزینه درخواست پناهندگی به روی او باز است.
به گزارش سازمان عفو بین الملل، محمد مصطفائی، از روز بیست و سوم ژوئیه، پس از آنکه چند ساعت در زندان اوین تهران مورد بازجوئی مقامات قوه قضائیه قرار گرفت، ناپدید شده بود.
یک دیپلمات اروپائی در آنکارا می گوید مقامات ترکیه با سفارتخانه های چند کشور اروپائی در تماس اند تا ببینند آیا آنها حاضرند به این وکیل مدافع پناهندگی بدهند
Friday, July 30, 2010
سکینه محمدی آشتیانی در زندان تحت فشار است
گاردین: سکینه محمدی آشتیانی در زندان تحت فشار است
.
در حالی که پس از تلاشهای فعالان حقوق بشر و برگزاری کمپینهای مختلف به منظور لغو حکم سنگسار سکینه محمدی آشتیانی، اجرای حکم وی به طور موقت متوقف شده است، روزنامه گاردین مینویسد که خانم محمدی در یک ماه گذشته توسط مسئولین زندان تحت فشار بوده است تا این فعالان حقوق بشر را معرفی کند.
به گزارش روزنامه بریتانیایی گاردین، این مادر ۴۳ ساله که اکنون در زندان تبریز به سر میبرد در طول یک ماه گذشته بارها مورد بازجویی قرار گرفته تا در مورد چگونگی درز اخبار مربوط به وی به خارج از زندان و همچنین نحوه دستیابی رسانهها به عکس او توضیح داده و افرادی را که به انتشار این اخبار کمک کرده اند معرفی کند.
بیشتر بخوانید: ه
.
آیتالله بیاتزنجانى: حکم سنگسار در قرآن نیامده است
محمدجواد لاریجانی: اعتراضها به سنگسار تاثیری در نظر قضات ندارد !؟
روزنامه گاردین به نقل از یکی از نزدیکان خانم محمدی آشتیانی که نخواسته است نامش فاش شود مینویسد که اخیراً خانم آشتیانی تحت بازجویی بوده و به او گفته شده است که به فرزندانش توصیه کند تا در مورد وضعیت مادرشان با رسانهها گفتوگو نکنند که در غیر این صورت، بازداشت خواهند شد.
این روزنامه مینویسد که سجاد، پسر ۲۲ ساله خانم آشتیانی، که پیش از این نیز در نامه سرگشادهای خواستار آزادی مادرش شده بود، در هفته گذشته دو بار توسط وزارت اطلاعات احضار شده و مقامات جمهوری اسلامی به او گفتهاند که تلفن همراه خود را خاموش کند و هیچ گونه اطلاعاتی در مورد مادرش در اختیار رسانهها قرار ندهد.
همچنین محمد مصطفایی، وکیل خانم آشتیانی، نیز به تازگی توسط وزارت اطلاعات احضار شده است تا برای «روشن شدن برخی مسائل» به زندان اوین مراجعه کند.
روزنامه گاردین همچنین میافزاید که جمهوری اسلامی در هفته گذشته انتشار هرگونه خبر در مورد خانم آشتیانی در رسانههای داخلی را ممنوع اعلام کرده است.
با این اوصاف تلاش برای جلوگیری از اعدام خانم آشتیانی کماکان در داخل ایران و همچنین در سطح جهانی ادامه دارد.
بیانیهای که به منظور آزادی خانم سکینه محمدی آشتیانی تهیه شده و در وبسایت کمپین آزادی خانم محمدی آشتیانی قرار دارد تاکنون به امضای بیش از ۱۲۴ هزار نفر رسیده است که در میان آنها میتوان به نام شیرین عبادی، حقوقدان و برنده نوبل صلح، برنار هانری لوی، فیلسوف فرانسوی، پیتر گابریل، خواننده بریتانیایی، و مایکل داگلاس، بازیگر هالیوود، اشاره کرد.
علاوه بر این ۹۰ شخصیت سیاسی و هنری نظیر کاندولیزا رایس، وزیر خارجه پیشین آمریکا، کاترین اشتون، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و ژولیت بینوش، بازیگر نامآور فرانسوی، نیز با امضای نامهای خواستار لغو حکم سنگسار خانم محمدی آشتیانی شدند.
خانم سکینه محمدی آشتیانی به اتهام زنای محصنه از سال ۱۳۸۴ در زندان به سر میبرد. وی پیش از این برای این اتهام به ۹۹ ضربه شلاق محکوم شده بود که این حکم در مورد وی اجرا شده، اما بار دیگر با باز شدن پرونده قتل همسرش، پرونده پیشین خانم آشتیانی بار دیگر به جریان افتاد.
در این دادگاه خانم محمدی آشتیانی به اتهام زنای محصنه به سنگسار و به اتهام قتل همسرش به اعدام به وسیله دار محکوم شد.
در حال حاضر حکم سنگسار خانم محمدی آشتیانی متوقف شده است، اما به دار آویختن وی کماکان قابل اجراست.
محمد مصطفایی در بیانیهای در اعتراض به حکم اعدام توسط دار وی اظهار کرده است که خانم محمدی آشتیانی پیش از این از اتهام قتل همسرش تبرئه شده و در حکم رسمی نهایی وی نیز سخنی از به دار آویختن وی به میان نیامده بود.
پیش از این نیز، سازمان عفو بینالملل از مقامات دولت جمهوری اسلامی ایران خواست تا سکینه محمدی آشتیانی را اعدام نکنند و اعلام کرد که تغییر در روش اعدام، مشکل خانم محمدی آشتیانی را حل نمیکند.
قرار بر این است که طی ۲۰ روز آینده، پرونده خانم محمدی آشتیانی در دادگاه عالی مورد تجدید نظر قرار گیرد.
Sunday, June 13, 2010
نمونه تظاهرات مردم در سالروز انتخابات ریاست جمهوری در ایران
Tuesday, June 01, 2010
سپاه پاسداران، بزرگترین پیمانکار اقتصادی کشور؟!!ا
واگذاری ده میلیارد دلار پروژه نفتی به «وفادارترین نهاد به رهبری»
سپاه اكنون بزر گترين پيمانكار اقتصادى كشور است و اين بزرگترين پيمانكار اقتصادى كشور، آن گونه كه نماينده ولى فقيه در سپاه گفته وفادارترين نهاد به رهبرى در حال حاضر است.
۱۳۸۹/۰۳/۰۶
رضا الفت
*
طبق گزارش خبرگزارى مهر، مسئولان صنعت نفت با در نظر گرفتن شرايط خاص سياسى كشور تصميم گرفته اند ده ميليارد دلار قرارداد نفت و گاز را به سپاه واگذار كنند.
منظور مسئولان وزارت نفت از شرايط خاص سياسى كشور، مى تواند فشارهاى آمريكا و غرب بر صنايع نفت و گاز ايران باشد.
پرويز مينا، اقتصاد دان در پاريس تاثير چنين فشارهايى بر قطع همكارى بسيارى از شركت هاى بزرگ نفتى با ايران را جدى مى داند:
پرویز مینا: ايران الان با يك تنگناى فوق العاده خطرناكى رو به رو است. تمام شركت هايى كه به نحوى در آمريكا فعاليتى دارند و منافعى دارند كه قبلا در ايران فعاليت داشتند مانند بريتيش پتروليوم، توتال، استات اويل، شل، گازپروم و كنسرسيوم ژاپنى و غيره همه به علت فشار دولت آمريكا از سرمايه گذارى در ايران خوددداری می کنند تا صدمه اى به فعاليت شان در خود آمريكا نرسد. اين يك تنگناى فوق العاده عجيبى براى ايران ايجاد كرده. شركت خاتم الانبياء نه داراى آن سرمايه كلانى است كه براى توسعه منابع گاز ايران مورد نياز است و نه فناورى و تكنولوژى هاى لازم را در اختيار دارد.»
شركت خاتم الانبياء نه داراى آن سرمايه كلانى است كه براى توسعه منابع گاز ايران مورد نياز است و نه فناورى و تكنولوژى هاى لازم را در اختيار دارد.
پرویز مینا، اقتصاددان در پاریس اولين قرارداد مهمى كه بدون مناقصه در حال واگذارى به سپاه است، قرارداد توسعه فازهاى ۲۲ تا ۲۴ پارس جنوبى است. ارزش اين پروژه پنج تا شش ميليارد دلار برآورد شده است.
دومين قراردادى كه به سپاه واگذار شده يك ميليارد و ۳۰۰ ميليون دلار ارزش دارد و براى احداث يك خط لوله گازى ۶۰۰ كيلومترى از اهواز تا كردستان است.
سومين قرارداد طرح توسعه پالايشگاه گاز ايلام است. چهارمين قرارداد نيز طرح توسعه ميدان نفتى سوسنگرد به ارزش ۵۰۰ ميليون دلار يعنى حدود ۵۰۰ ميليارد تومان است.
سپاه همچنين براى ساخت خط لوله ۱۶۸۰ كيلومترى از نكا در حاشيه درياى خزر به بندر جاسك در حاشيه خليج فارس قرار است قراردادى سه ميليارد دلارى را به دست آورد.
واگذارى اين حجم از قراردادهاى بزرگ به سپاه چه دلايلى مى تواند داشته باشد؟
شاهين فاطمى، اقتصاد دان و استاد دانشگاه در فرانسه مى گويد:
شاهین فاطمی: در مرحله اول واگذارى بدون مناقصه اين كنترات هاى بزرگ به سازمان خاتم الانبياء كه جزئى از سپاه است نشان مى دهد كه رژيم به عوامل خودش مى خواهد يك چيزى برساند. چون اينها مى آيند و بعد از اينكه اين طرح ها را گرفتند، مى روند شركت هاى درجه دو، درجه سه بين المللى را پيدا مى كنند و كنترات ها را براى اجرا به آنها واگذار مى كنند و ۱۰ يا ۱۵ درصد اين وسط كميسيون مى گيرند. شركت هاى دست دوم اين كار را از اين نظر قبول مى كنند كه وقتى اين ۱۰ يا ۱۵ درصد باج دادند به سپاه، هرجا كارشان گير كند، آنها مى آيند و براى اينها كارشان را راه مى اندازند و كارشان را چاق مى كنند.»
به اعتقاد مخالفان حكومت ايران، حكومت با واگذارى قراردادهاى اقتصادى به سپاه در حال خريد وفادارى سپاه و حتى نيروى سركوب سپاه است.
برخى كارشناسان مانند رسول نفيسى، جامعه شناس و استاد دانشگاه در آمريكا معتقدند دولت نفتى از طريق درآمد نفتى قادر به خريد نيروى سركوب است:
رسول نفیسی: اتکاء دولت هاى نفتى معمولا به چاه نفت است و نه به توده هاى مردم و نه به پايگاه هاى اجتماعى. البته دولت هاى نفتى هميشه مى توانند از ميان ۷۰ ميليون نفر آدم تعدادى را اجير و استخدام كنند.»
اما واگذارى اين حجم از قراردادها به سپاه چه تاثيرى بر اقتصاد كلان ايران و فعاليت ساير بنگاه هاى اقتصادى مى تواند داشته باشد؟
شاهين فاطمى: عين همين كار را هم موقعى كه مخابرات را به سپاه واگذار كردند، انجام دادند. تمام اقتصاد مملكت را تصاحب كردند و هيچ نوع پاسخگويى هم به كسى ندارند. بخش خصوصى هم هيچ وقت نمى تواند گسترش پيدا كند كه از نظر فنى و تكنولوژى بتواند يك روزى در سطح ايران و بالمال در سطح بين المللى رقابت كند.»
در مجموع، واگذارى اين حجم از قراردادهاى بزرگ نفت و گاز به سپاه، هر دليلى داشته باشد، نتيجه آن فرقى نمى كند.
سپاه اكنون بزر گترين پيمانكار اقتصادى كشور است و اين بزرگترين پيمانكار اقتصادى كشور، آن گونه كه نماينده ولى فقيه در سپاه گفته وفادارترين نهاد به رهبرى در حال حاضر است.
=======================
نظرات توسط: مهران از: تهران
در تمام کارها که سپاه انجام داد کدام ضابطه رعایت شده که حالا اینکار را بکنند!ا
ممکن عریانی و اعلام این خبر کمی متفاوت باشه.
زمانیکه سد خاکی کرخه افتاد تو دامنشون همینا که الان دارن مثلا رسوا میکنند مجری بودن.
در هیچ پروژه ای نتوانستند به درستی کار و انجام دهند و تمام ثروت ملی یا همون بیت المال براشون شده بیت الحال شده
--------------------------------------------------------------------------------
توسط: abbas از: zanjan
۰۷ ۰۳ ۱۳۸۹ ۱۸:۵۶ به نظر من این چیزی نیست جز غارت اموال ملت ایران به نفع کشورهای غربی که این حکومت را در پنهان ساپورت و پشتیبانی میکنند و اصطلاحا جنگ زرگری هم بینشان برقرار است
Monday, May 24, 2010
Friday, May 21, 2010
قانون جدید فرانسه و جریمه داشتن حجاب در این کشور
*
نمایندگان مجلس فرانسه بعد از مدتها بحث و جدل در این کشور ، پوشیه و نقاب را غیر قانونی شمرده و برای استفاده کنندگان از این لباسها جریمه تصویب کردند.
به این ترتیب از این پس هر کس که صورت خود را به طور کامل در جامعه بپوشاند 750 یورو جریمه خواهد شد و تنها در رویدادها و کارناوالهای فرهنگی میتوان از اجرای این قانون صرف نظر کرد.
در این قانون جریمه سنگینترین نیز برای هر کسی که یک زن را مجبور به پوشاندن کامل صورتش کند پیشبینی شده است.
Jean-François Copé در این باره گفت : این قانون بر اساس امنیت و برابر جنسیت زن و مرد تصویب شده است و بر خلاق باور بسیاری رسوم مذهبی را محدود نمیکند.
ما برای تصویب این قانون با افراد مذهبی صحبت کردیم و همه آنها تائید کردند که پوشیه یک لباس مذهبی نیست . در حقیقت پوشاندن تمام بدن کار افراطیون است که میخواهند با این کار جامعه را آزمایش کنند.
سارکوزی سال گذشته اعلام کرده بود که این نوع پوششها مایه تحقیر و زندانی کردن زنان است و در فرانسه جایی نخواهند داشت.
فدلا آمارا یکی از فعالان حقوق زنان که مسلمان نیز هست اخیرا پوشیه را یک قبر متحرک خوانده بود.همچنین میشل آلیون وزیر دادگستری فرانسه هفته پیش اعلام کرد مسلمانانی که هفته گذشته درخواست اقامت در فرانسه را کرده بودند ، اما همسرشان دارای این نوع پوششها بودند مورد پذیرش قرار نگرفتند.
در حال حاضر تخمین زده میشود نزدیک به 2 هزار زن مسلمان درکشور فرانسه با پوشش کامل اسلامی در مجامع عمومی ظاهر میشوند.در سال 2004 نیز فرانسه قانونی را تصویب کرد که دانشآموزان را از همراه داشتن هر گونه نشانه مذهبی مانند حجاب در مدارس منع میکرد.
در ماه جولای سال گذشته یک رهبر القاعده در شمال آفریقا دستور به تجهیز شدن نظامی بر علیه فرانسه شد بود و در یک وب سایت اعلام کرده بود : ما به دنبال انتقام شدیدی از فرانسه در قبال محدود کردن زنان و دختران مسلمان در قبال رعایت رسوم اسلامی هستیم.
تلگراف ، 7 ژانویه
Wednesday, May 19, 2010
Monday, May 10, 2010
گمشده
محمدرضا شفیعی کدکنی
گمشده ! ا
طفلی به نام شادی، دیریست گمشده ست
با چشمهای روشنِ براق
با گیسویی بلند به بالای آرزو
هرکس از او نشانی دارد
ما را کند خبر
این هم نشان ما : ه
یک سو خلیج فارس سوی دگر خزر
Monday, April 26, 2010
لبنانی ها حکومت دینی و فرقه ای نمی خواهند !ا
بر اساس قوانین فعلی لبنان پیروان ادیان مختلف در لبنان اجازه ندارند با یکدیگر ازدواج کنند و مقام های سیاسی بین فرقه های خاص مذهبی تقسیم شده است.
تظاهرکنندگان در پاسخ به حرکتی گروهی که در سایت های اجتماعی اینترنت آغاز شده است، امروز در بیروت گرد آمدند.
لبنان به هجده فرقه مختلف تقسیم شده است و فقط مقام های مذهبی اجازه دارند ثبت احوال (تولد، ازدواج و مرگ) را انجام دهند. آنها همچنین در مورد ارث تصمیم گیری می کنند.
اختیارات این مقام ها باعث شده است که شهروندان لبنان از حقوق متفاوتی برخوردار باشند.
راهپیمایی صدها نفر به سمت پارلمان لبنان، که شمار زیادی از آنها فعال مدافع حقوق مدنی بوده اند، رخدادی بی سابقه در این کشور قلمداد می شود.
معترضان از همه مردم این کشور خواسته اند کمک کنند نظام فرقه ای که در لبنان حکمفرماست و به گفته آنها باعث تفرقه در این کشور شده، با نظامی سکولار عوض شود.
سازماندهندگان این راهپیمایی می گویند وقت آن رسیده است که معنی لبنانی بودن بار دیگر تعریف شود.
تظاهرکنندگان جاده اصلی منتهی به پارلمان را مسدود کرده و با تکان دادن پرچم لبنان شعار سر داده اند "ما حکومت غیر مذهبی (سکولاریسم) می خواهیم." در همین حال تدابیر امنیتی در لبنان افزایش یافته است.
معترضان در پاسخ به دعوتی در شبکه های اجتماعی در اینترنت دست به راهپیمایی زده اند
یکی از رهبران این راهپیمایی، که توسط جنبشی مستقل به نام "غرور لائیک" برنامه ریزی شده است، برای تظاهرکنندگان سخنرانی کرده است.
در حالی که پلیس برای جلوگیری از پیشروی معترضان و نزدیک شدن آنها به ساختمان پارلمان مانع ایجاد می کرد، او گفت: "تغییر باید از میان مردم بجوشد. فقط این ما شهروندان هستیم که می توانیم باعث تغییر شویم."
بنا به گزارش خبرگزاری ها بیش از دو هزار نفر در این تظاهرات شرکت داشته اند.
کیندا حسن، یکی از سازمان دهندگان راهپیمایی امروز به خبرگزاری رویترز گفت: "ما نمی توانیم در کشوری زندگی کنیم که آنها کرسی های وزارت را بنا به مذهب تقسیم می کنند نه شایستگی."ه
ناتالیا آنتلاوا، گزارشگر بی بی سی در بیروت به نقل از سازمان دهندگان اعتراضات امروز می گوید در لبنان سکولار بودن نسبت به این که فرد از چه مذهبی است - مسلمان، مسیحی، کاتولیک، ارتدوکس، شیعه و سنی - در درجه دوم اهمیت قرار دارد.
به گفته گزارشگر بی بی سی در لبنان، یک مسلمان اجازه ندارد فرزندی را از پرورشگاه انتخاب کند، مسیحیان "مارونی" اجازه ندارند طلاق بگیرند و اعضای فرقه های حق ندارند با یکدیگر ازدواج کنند. زندگی مشترک بدون عقد مذهبی نیز غیرممکن است.
دولت لبنان نیز یک پارچه نیست. از زمان استقلال این کشور در سال 1943، رئیس جمهوری لبنان همواره مسیحی مارونی بوده، نخست وزیر او یک مسلمان سنی مذهب و رئیس مجلس نیز شیعه است.
حامیان این نظام می گویند که منحصر به فرد بودن آن باعث شده که همه جوامع مذهبی در اداره لبنان سهم داشته باشند.
اما شمار جوانان لبنانی که به نقاط ضعف این نظام - بی ثباتی مزمن، دولت مرکزی ضعیف و تنش های فرقه ای که در گذشته باعث جنگ داخلی شده است - اشاره دارند، رو به افزایش بوده است.
Friday, April 16, 2010
همخوانی ترانه "سکوت"، مهسا وحدت و سام مک لین
به من گفتی تا که دل دریا کن، بند گیسو وا کن
سایهها رویا با ، بوی گلها
که بوی گل، ناله مرغ شب، تشنگیها بر لب
پنجهها در گیسو، عطر شببو
بزن غلطی اطلسیها را برگ افرا در باغ رویاها
بلبلی میخواند سایهای میماند، مست و تنها ...
نگاه تو، شکوهی آه تو، هرم دستان تو
گرمی جان تو، با نفسها
به من گفتی تا که دل دریا کن، بند گیسو وا کن
ابر بارانزا شب، بوی دریا
به ساحلها، موج بیتابی را
در قدمهای پا، در وصال رویا
گردش ماهیها، بوسه ماه
محمد ابراهیم جعفری
از آلبوم: بوی خوش وصل (همخوانی عشق در ...)
با صدای: مهسا وحدت، مایتی سام مک لین
******************************
Friday, April 02, 2010
Thursday, April 01, 2010
Tuesday, March 16, 2010
Sunday, January 31, 2010
قصیده زیبای زیر سروده استاد مسلم شعر و ادب پارسی معاصر، ملک الشعرای بهار است
در محرّم ، مردمان خود را دگرگون مي كنند
از زمين آه و فغان را زيب گردون مي كنند
گاه عريان گشته با زنجير ميكوبند پشت
گه كفن پوشيده ، فرق خويش پرخون مي كنند
گه به ياد تشنه كامان زمين كربلا
جويبار ديده را از گريه جيحون مي كنند
و ز دروغ كهنه ي « يا لیتنا كنّا معك» ه
شاه دين را كوك و زينب را جگرخون مي كنند
خادم شمر كنوني گشته، وانگه ناله ها
با دو صد لعنت ز دست شمر ملعون مي كنند
بر “يزيد” زنده ميگويند هر دم، صد مجيز
پس شماتت بر يزيد مرده ی دون مي كنند
پيش ايشان صد عبيدالله سر پا، وين گروه
ناله از دست “عبيدالله مدفون” مي كنند
حق گواه است، ار محمد زنده گردد ورعلي
هر دو را تسليم نوّاب همايون مي كنند
آيد از دروازه ی شمران اگر روزي حسين
شامش از دروازه ی دولاب بيرون مي كنند
حضرت عباس اگر آيد پی يك جرعه آب،
مشك او را در دم دروازه وارون مي كنند
گر علي اصغر بيايد بر در دكانشان
در دو پول آن طفل را يك پول مغبون مي كنند
ور علي اكبر بخواهد ياري از اين كوفيان
روز پنهان گشته، شب بر وي شبيخون مي كنند
لیک اگر زین ناکسان خانم بخواهد ابن سعد
خانم ار پیدا نشد، دعوت ز خاتون میکنند
گر يزيد مقتدر پا بر سر ايشان نهد
خاك پايش را به آب ديده معجون مي كنند
سندی شاهک بر زهادشان پیغمبر است
هی نشسته لعن بر هارون و مامون میکنند
خود اسيرانند در بند جفاي ظالمان
بر اسيران عرب اين نوحه ها چون مي كنند؟
تا خرند اين قوم، رندان خرسواري مي كنند
وين خران در زير ايشان آه و زاری مي كنند